Facebook Pixel Euroleague: Αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα στη Euroleague - "Εκτός οι Ρώσοι" - Ποιος να πάρει τη θέση τους
Μπάσκετ
| 2022-05-12 23:19:00

Αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα στη Euroleague - "Εκτός οι Ρώσοι" - Ποιος να πάρει τη θέση τους

Sportdog Team
Αποκάλυψη που αλλάζει τα πάντα στη Euroleague - "Εκτός οι Ρώσοι" - Ποιος να πάρει τη θέση τους

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος πολύ γνωστής ευρωπαϊκής ομάδας όπου ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό οι ρωσικές ομάδες να μην πάρουν μέρος στην επόμενη διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα ποιες θα μπορούσαν να τις αντικαταστήσουν.

Νεμπόισα Τσόβιτς: Μετά την κατάκτηση του EuroCup από την Βίρτους Μπολόνια και την επιστροφή της στην Euroleague μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για το τι θα γίνει με τις ρωσικές ομάδες τη νέα σεζόν, μιας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μέτοχος της διοργάνωσης, με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα να ασχολείται με το θέμα.

«Κατ' αρχήν, να δούμε τι θα συμβεί στην EuroLeague. Είμαι υπέρ του να αγωνιστούν δυο ομάδες (σ.σ. από τη Σερβία) στην EuroLeague, με οποιοδήποτε τρόπο. Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν θα παίξουν ρωσικές ομάδες. Συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα επειδή μας δίνει "εισιτήριο" για την Ευρώπη».

Πρόσφατα άλλωστε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς ανέφερε επί του θέματος πως «αν μας προσκαλέσουν, δεν θα αρνηθούμε. Όμως δεν πρόκειται να ζητήσουμε τίποτα (σ.σ. εννοεί wild card) ως Παρτίζαν», είπε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags