Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίθανο ΒΙΝΤΕΟ - Οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούν στην κούπα της Euroleague - Ατακάρες!
Μπάσκετ
| 2022-05-17 00:39:00

Απίθανο ΒΙΝΤΕΟ - Οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούν στην κούπα της Euroleague - Ατακάρες!

Sportdog Team
Απίθανο ΒΙΝΤΕΟ - Οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούν στην κούπα της Euroleague - Ατακάρες!

Πρίντεζης, Σλούκας, Παπανικολάου και Ντόρσεϊ έκλεψαν την παράσταση όταν βρέθηκαν δίπλα στο τρόπαιο, το οποίο φιλοδοξούν να κατακτήσουν στο Final Four του Βελιγραδίου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τους παίκτες να... μιλήσουν στην κούπα της Euroleague και να της εξωτερικεύσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, πριν τη... διεκδικήσουν στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, αρχής γενομένης την Πέμπτη (19/5, 19:00) απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Αναντολού Εφές, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό. 

Στο βίντεο της ομάδας του Πειραιά, ο Κώστας Σλούκας φαίνεται να λέει στην κούπα: «Λοιπόν, σε έχω κατακτήσει τρεις φορές... σε παρακαλώ, άλλη μία, άλλη μία» και μετά σκύβει και τη φιλάει. 

«Έλα κοριτσάκι μου, έλα κοριτσάκι μου άλλη μια φορά στον μπαμπά να πάμε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας. Άντε, έλα να τελειώνουμε, άντε» της λέει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρει στην εξομολόγησή του προς το τρόπαιο: «Τί έγινε; Σου λείψαμε; Ε; Να σου πω; Τώρα εδώ που τα λέμε, θα έρθεις να πάμε πάλι σπίτι; Άντε αγάπη μου. Έλα πάμε σπίτι. Αφού ξέρεις εσύ. Εμείς σε προσέχουμε. Σε αγαπάμε. Άντε πάμε!»

«Χρειάζομαι την αγάπη σου μωρό μου, τα λέμε σύντομα» της λέει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags