Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: Δεν σταματάει ο Αταμάν - Νέες ατάκες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Final Four
Μπάσκετ
| 2022-05-17 22:23:00

Δεν σταματάει ο Αταμάν - Νέες ατάκες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Final Four

Sportdog Team
Δεν σταματάει ο Αταμάν - Νέες ατάκες για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Final Four

O Tούρκος τεχνικός της Εφές συνεχίζει τις δηλώσεις του λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό με τους Ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι απομένουν μόνο δύο παιχνίδια μέχρι η ομάδα του να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο της Euroleague.

Εργκίν Αταμάν: Γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίζεται για ακόμα μια φορά ο Τούρκος προπονητής της Εφές, ενόψει του ημιτελικού της Euroleague με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι απομένουν δύο αγώνες μέχρι να σηκώσουν ξανά το τρόπαιο της διοργάνωση οι παίκτες του.

«Θα προσπαθήσουμε και πάλι να πάρουμε τον τίτλο. Μας χωρίζουν δύο παιχνίδια. Στην κανονική περίοδο κερδίσαμε μια φορά τον Ολυμπιακό και άλλη μια τη Ρεάλ. Χάσαμε μόνο από την Μπαρτσελόνα δύο φορές. Τώρα όμως είναι το Final 4 και θα δούμε την κατάσταση των παικτών. Δεν σκέφτομαι τόσο ότι θα είναι ο δεύτερος σερί τίτλος, αλλά το να τον κατακτήσουμε. Πνευματικά θα είμαστε έτοιμοι, έχουμε μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και έχουμε κίνητρο 100% να τα καταφέρουμε ξανά.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και έκαναν μια άριστη σεζόν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Γνωρίζουμε το σύστημά τους, όπως κι αυτοί το δικό μας. Δεν ξέρω τι πρόσωπο θα δείξουν οι παίκτες στο παρκέ. Θα προετοιμαστούμε για να δείξουμε το καλύτερο», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στην ιστοσελίδα της Euroleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags