Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Φωτιά" στις φήμες για Καλάθη στον Ολυμπιακό - Μάχη με τον Ιτούδη - "Άκυρο" για Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2022-06-16 20:55:00

"Φωτιά" στις φήμες για Καλάθη στον Ολυμπιακό - Μάχη με τον Ιτούδη - "Άκυρο" για Παναθηναϊκό

του Pick n' Scroll
"Φωτιά" στις φήμες για Καλάθη στον Ολυμπιακό - Μάχη με τον Ιτούδη - "Άκυρο" για Παναθηναϊκό

"Φουντώνουν" τα σενάρια για μεταγραφή του Νικ στο Λιμάνι! Το αβέβαιο μέλλον του στη Μπαρτσελόνα, η επιθυμία του Ιτούδη να τον πάρει στη Φενέρμπαχτσε και γιατί δεν υπάρχει καμία σύνδεση με τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών με την Ρεάλ και πλέον η διαδικασία μεταφέρεται στην Μαδρίτη. Με την «βασίλισσα» να είναι το φαβορί για τον τίτλο, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας πλέον και δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της.

Η Μπαρτσελόνα θέλει χωρίς αμφιβολία να πάρει την κούπα, αλλά παράλληλα σκέφτεται και την επόμενη χρονιά. Για αυτό άλλωστε έχει συμφωνήσει και με τον Γιαν Βέσελι, αλλά και με τον Οσκαρ Ντα Σίλβα, που είναι πολύ κοντά στο να στεφθεί πρωταθλητής Γερμανίας με την Αλμπα.

Στο στόχαστρο της Μπάρτσα είναι και ο πρώην παίκτης της, Τόμας Σατοράνσκι, που για κάποιους μάλιστα έχει ήδη κλείσει στους Καταλανούς.

Χθες βγήκε στην επιφάνεια ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και για τον Σκότι Ουίλμπεκιν, που ανήκει στην Μακάμπι. Ενώ εδώ και μέρες ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι ο Νικ Καλάθης δεν θα συνεχίσει στην Καταλονία.

Η ώρα, που θα γίνουν όλα γνωστά δεν θα αργήσει. Και μένει να δούμε που θα παίξει του χρόνου ο Καλάθης, αφού παράλληλα υπάρχουν φήμες και για τον Ολυμπιακό, ενώ δεδομένα ο Δημήτρης Ιτούδης θα τον ήθελε στην Φενέρ.

Αυτός, που δεν συνδέεται καθόλου μέχρι στιγμής με τον Καλάθη είναι ο Παναθηναϊκός και δικαιολογημένα, αφού οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκάθαρο διοικητικό καθεστώς για την επόμενη χρονιά. Και επακόλουθο αυτού είναι να μην ξέρουν και τι μπάτζετ θα έχουν.

Ολοι οι Παναθηναϊκοί θα πέταγαν από την χαρά τους στο ενδεχόμενο να ξαναδούν τον Καλάθη με την «πράσινη» φανέλα ακόμη και στα 33 του. Ακόμη, όμως, όπως αναφέραμε, δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ως τώρα εικόνα δείχνει ότι ο Καλάθης δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Εχει, όμως, συμβόλαιο και του χρόνου με τους Καταλανούς, οπότε ας αφήσουμε τις εξελίξεις να τρέξουν και να μας δείξουν αυτές τι τελικά θα γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που αλλάζει τον Ολυμπιακό - Τρεις ψηλούς φέρνει ο Μπαρτζώκας - Δύο ονόματα από ΤΣΣΚΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags