Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οριστικό: Εσκασε... βόμβα με τον Καλάθη!
Μπάσκετ
| 2022-06-23 18:20:00

Οριστικό: Εσκασε... βόμβα με τον Καλάθη!

Sportdog Team
Οριστικό: Εσκασε... βόμβα με τον Καλάθη!

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι "καυτό" για τον σπουδαίο Έλληνα γκαρντ μετά από αυτή την εξέλιξη!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αν τα σενάρια για το μέλλον του Νικ Καλάθη ήταν ήδη πολλά, πλέον αναμένεται να "φουντώσουν", καθώς έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας άσος δεν υπολογίζεται από τη Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν!

Το βράδυ της Τετάρτης (22/6) οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσαν τον Καλάθη πως δεν είναι στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά για να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Ο διεθνής γκαρντ δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει τα 1.800.000 ευρώ που προβλέπονται για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του και οι δύο πλευρές θα πρέπει να βρουν μια συμβιβαστική λύση προκειμένου ο Καλάθης να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σίγουρα δεν θα λείψουν οι "μνηστήρες" για έναν εκ των κορυφαίων περιφερειακών στην Ευρώπη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωσή του έχει "παίξει" δυνατά για επιστροφή στην Ελλάδα, είτε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είτε του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός τις τελευταίες ώρες με Σφαιροπουλο-ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Δημήτρης - Αυτόν "τελειώνει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags