Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια - Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Χεζόνια! "Σκίζει" το συμβόλαιο με Ρεάλ; - Ξανά στο… κόλπο ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
| 2022-07-14 14:46:00

Ανατροπή με Χεζόνια! "Σκίζει" το συμβόλαιο με Ρεάλ; - Ξανά στο… κόλπο ο Παναθηναϊκός

Ανατροπή με Χεζόνια! "Σκίζει" το συμβόλαιο με Ρεάλ; - Ξανά στο… κόλπο ο Παναθηναϊκός

Ο Κροάτης σούπερ σταρ ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Οι Μαδριλένοι είναι φαβορί, όμως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες πλέον να μην επικυρωθεί η κλεισμένη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα της ελεύθερης αγοράς αυτή τη στιγμή στο μπάσκετ είναι ο Μάριο Χεζόνια, με τον Κροάτη φόργουορντ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ούνικς Καζάν υπάρχει όρος που τον θέλει να είναι κάτοικος Καζάν και τη νέα χρονιά, εάν το επιθυμεί ο συγκεκριμένος σύλλογος. 

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, μιας και άνθρωποι της ομάδας τόνισαν ότι δεν θέλουν να τον κρατήσουν με το έτσι θέλω, από τη στιγμή που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Όπως και να έχει οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για τον επόμενο προορισμό του Κροάτη άσου. 

Πρώτο φαβορί εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται πως είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Κροάτη Σούπερ σταρ. Παρόλα αυτά ο Χεζόνια ήταν εισήγηση Πάμπλο Λάσο, ο οποίος απολύθηκε και για αυτό μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως και να έχει, η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 1.20! Από εκεί και πέρα στην εξίωση μπαίνει φυσικά και ο Παναθηναϊκός που είναι το δεύτερο φαβορί στο 4.50 και υπάρχει η διάθεση να δοθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο, από τη στιγμή που είπε όχι ο Καλάθης. Ούτως ή άλλως δεν είναι κρυφό μυστικό πως ο Κροάτης είναι ένθερμος υποστηρικτής του Τριφυλλιού και δεν θα ήταν απίθανο να κάνει υποχωρήσεις για να παίξει σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Τέλος, δεν είναι κρυφό μυστικό πως ο παίκτης ρίχνει κλεφτές ματιές στο ΝΒΑ και το ενδεχόμενο της επιστροφής του κοστολογείται στο 10.00!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags