Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί... καπνός γύρω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, με αφορμή και το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης από την Live Sport!

Η αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι ο αρχηγός της ομάδας έχει buy out ύψους 400 χιλ. ευρώ και η καταληκτική ημερομηνία για τις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν είναι η 15 Ιουλίου, δηλαδή η αυριανή! Κάτι που σημαίνει ότι εάν υπάρξει ομάδα που θα ενδιαφερθεί να τον κλείσει θα έχει γίνει γνωστή μέχρι αύριο το βράδυ. 

Το γεγονός ότι ο Παπαπέτρου είναι σε σχετικά νεαρή ηλικία αλλά και ότι αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ καθιστά την περίπτωσή του ελκυστική για αρκετές ομάδες. Μια από αυτές μάλιστα θα μπορούσε να είναι και η Βαλένθια, η οποία αναζητά παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και πήρε πρόσφατα ένα σημαντικό ποσό από την Μπαρτσελόνα για τα δικαιώματα του Νίκολα Κάλινιτς.

Πάντως ακόμη και εάν γίνει πρόταση στον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει αυτόματα πως ο παίκτης θα φύγει, από τη στιγμή που είναι ο ηγέτης του συλλόγου και έχει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο και εξασφαλισμένο ρόλο! Μένει να δούμε τις προσεχείς ώρες εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.