Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Θανάσης το ίδιο, το μέλλον αντίθετα του Κώστα Αντετοκούνμπο δεν είναι γνωστό ακόμα.

Στην αρχή είχε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν καρποφόρησαν με τους Πειραιώτες τελικώς να παίρνουν τον Ταρίκ Μπλακ. Κάποια στιγμή ακούστηκε το όνομα της Τενερίφης, ούτε, όμως, αυτή η περίπτωση έδειχνε να προχωράει. Τις τελευταίες ώρες ήρθε στο προσκήνιο η επιλογή της ισπανικής Γρανάδα, η οποία φέτος επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία. Ούτε αυτή, όμως, δείχνει να συγκινεί τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις με την Εθνική και ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του.

Πέρυσι επέλεξε την Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ, εν τούτοις το πλάνο αυτό δεν είχε επιτυχία. Ο Αντετοκούνμπο έπαιζε, δεν έπαιζε και γενικώς ήταν μία χρονιά, που δεν του έφερε πολύ μεγάλο κέρδος.

Πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε που θα βάλει την υπογραφή του, καθώς στα 25 του χρόνια είναι μία σεζόν η επόμενη, κομβική για την πορεία της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος πλέον στην θέση «5», ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί μόνο αν φανεί ότι το πρόβλημα με τον Γιώργο Παπαγιάννη συνεχίζεται.

Από την Ελλάδα η μόνη ακόμη ομάδα, που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Αντετοκούνμπο είναι το Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, όμως, δείχνει να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της, αν και πριν από το ξεκίνημα μίας σεζόν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Δεν χωρά αμφιβολία, πάντως, ότι ένα πάντρεμα Σπανούλη-Κώστα Αντετοκούνμπο θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον με το ντεμπούτο του «Kill Bill» στους πάγκους να αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Δεν πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Κώστας Αντετοκούνμπο να παίξει στο Ευρωμπάσκετ και μετά να αποφασίσει για το συμβόλαιό του, περιμένοντας ενδεχομένως κάτι –και- από το ΝΒΑ. Μετα το Ευρωμπάσκετ σιγά σιγά θα αρχίσουν προετοιμασία οι ομάδες του ΝΒΑ και ειδικά αν έχει παίξει καλά ο 25χρονος σέντερ, είναι πιθανό κάποια από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου να τον καλέσει κοντά της.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση ΠΑΟ σε Κάλινιτς- "Τρίβουν τα χέρια" τους με Γκριγκόνις- Έκπληξη Μπέικον ή Σίνγκλετον!