Ο Παναθηναϊκός πάει στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα με τον Νέιτ Ουόλτερς να μην μπορεί να αγωνιστεί ούτε σε αυτή την αναμέτρηση. Είναι τραυματίας και αναμένεται να μπει και πάλι σε δράση την επόμενη εβδομάδα. Τραυματίας είναι και ο Ντέρικ Ουίλιαμς, αλλά θα πάει στην Σερβία και λογικά θα αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Οι «πράσινοι» θέλουν την πρώτη μεγάλη νίκη της χρονιάς απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είναι στα μέτρα τους. Αν τα καταφέρουν, θα πάρουν μία σημαντική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η εκτός προγράμματος ήττα από τον Αρη ήταν ένα αποτέλεσμα, που βαραίνει ακόμη περισσότερο τα πόδια των παικτών. Ακόμη, όμως, είναι αρχή της χρονιάς, στο τέλος θα κριθούν όλοι.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει από τη μία την επιστροφή του Ουόλτερς στην δράση και από την άλλη είναι στην τελική ευθεία για να κλείσει το «4άρι», που θα αποτελέσει τον συμπαραστάτη του Ουίλιαμς. Από τα ονόματα, που ακούγονται, δεν αναμένεται να αποκτηθεί κάποιος. Από τους Οριόλα, δηλαδή, Μπαρτέλ και Χέρβεϊ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Ακούστηκε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Οκάρο Ουάιτ, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να υλοποιηθεί.

Οσον αφορά στον Ντουέιν Μπέικον, επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στο ΟΑΚΑ και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί. Εχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του. Και αυτό είναι κάτι, που έχει ξεκαθαριστεί εδώ και καιρό.

Ενας παίκτης, που θα έλυνε τα χέρια του Ράντονιτς θα ήταν ο Κέλαν Μάρτιν, που έχει και την εμπειρία της Ευρώπης. Όμως ο Μάρτιν μόλις υπέγραψε στη Νέα Ορλεάνη. Δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στους Πέλικανς, αλλά το παλεύει ο Αμερικάνος για να συνεχίσει να βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Και την ίδια ώρα η αγωνία των «πρασίνων» για τον παίκτη με τον οποίο θα κλείσουν το ρόστερ τους μεγαλώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά για Μπέικον - Έτσι υπογράφει σε ομάδα της Euroleague, τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό!