Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: "Χτύπησε" ξανά ο Χεζόνια - Ατάκα για ΠΑΟ που θα συζητηθεί - "Ήθελα να μείνω, δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα"
Μπάσκετ
| 2022-10-13 11:47:00

"Χτύπησε" ξανά ο Χεζόνια - Ατάκα για ΠΑΟ που θα συζητηθεί - "Ήθελα να μείνω, δεν ήμουν το πρόβλημα"

Sportdog Team
"Χτύπησε" ξανά ο Χεζόνια - Ατάκα για ΠΑΟ που θα συζητηθεί - "Ήθελα να μείνω, δεν ήμουν το πρόβλημα"

Ο Κροάτης φόργουορντ αναφέρθηκε στις συνθήκες που τον οδήγησαν εκτός Τριφυλλιού, αλλά και για το ντέρμπι με την μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη.

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο basketnews.com με αφορμή το «Clasico» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague και είπε ότι το ντέρμπι με την μεγαλύτερη αντιπαλότητα σε όλη την Ευρώπη είναι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.

Μάλιστα, θυμήθηκε και την θητεία του στους Πράσινους, λέγοντας ότι ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό και πως δεν ήταν αυτός το πρόβλημα, αλλά το αντίθετο.

«Στην Ευρώπη η πίεση είναι μεγάλη για τις ομάδες. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει. Τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία. Προφανώς, η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη είναι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Με μεγάλη διαφορά, σίγουρα. Ανάμεσα σε όλα τα rivalries, είναι το πρώτο. Μετά, στις επόμενες δέκα σειρές δεν είναι κανένας και ακολουθεί το Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας. Στο "Clasico" το κοινό είναι πιο ήρεμο. Αλλά είναι ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα και η ατμόσφαιρα πολύ όμορφη», είπε αρχικά ο Κροάτης άσος.

 

Ο φόργουορντ της Ρεάλ μίλησε στη συνέχεια και για την παρουσία του στον Παναθηναϊκός, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το εννοούσα ότι ήθελα να μείνω εκεί. Ήθελα να γίνει έτσι όπως το σκεφτόμουν. Αλλά όταν είσαι παίκτης, δεν μπορείς να... Εννοώ, μπορώ να είμαι έτσι, ειλικρινής, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό επιστρέφει σε σένα. Δεν πρέπει να μιλάς τόσο ανοικτά, έστω και αν είχα τις καλύτερες προθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μία ιδανική κατάσταση για μένα, που έκανα reset σε όλα τα επίπεδα. Λάτρεψα το μέρος. Ήθελα να παίξω εκεί και να μείνω εκεί. Αλλά όλα "γύρισαν" και φάνηκε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, ενώ ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δεν ήθελα να έρθω στο ΟΑΚΑ με άλλη ομάδα. Αυτή ήταν η αληθινή μου πρόθεση. Αλλά όλο αυτό γύρισε προς τα μένα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags