Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα "έψαλε" στους παίκτες ο Ράντονιτς - Νέο απρόοπτο με ξένο βασικό πριν την Μονακό!
Μπάσκετ
| 2022-10-20 16:23:00

Τα "έψαλε" στους παίκτες ο Ράντονιτς - Νέο απρόοπτο με ξένο βασικό πριν την Μονακό!

Sportdog Team
Τα "έψαλε" στους παίκτες ο Ράντονιτς - Νέο απρόοπτο με ξένο βασικό πριν την Μονακό!

"Γκάζια" από τον προπονητή του Παναθηναϊκού στους παίκτες του μετά την κάκιστη εμφάνιση με την Άλμπα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει Μονακό.

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο πριν το παιχνίδι με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα ο Ντέρικ Ουίλιαμς δεν προπονήθηκε επί γερμανικού εδάφους, λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε στο μηρό από τον αγώνα με την Άλμπα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί, το αν θα είναι σε θέση να παίξει στο ματς με τους Μονεγάσκους στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα την προπόνηση στο Βερολίνο για περισσότερο από μία ώρα, οι Πράσινοι είδαν σε βίντεο τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με την Άλμπα. Μάλιστα, δέχθηκαν παρατηρήσεις σε έντονο ύφος από τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος φυσικά είχε πολλά παράπονα από τη συνολική εικόνα που έβγαλαν οι αθλητές του στο παρκέ της Mercendes-Benz Arena.

Εκτός σταθερά (και με Μονακό) ο Ουόλτερς

Το πρόβλημα με τη θλάση στον λαγονοψοΐτη έχει ταλαιπωρήσει σχεδόν ένα μήνα τον Νέιτ Ουόλτερς. Ο Αμερικανός δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Αρχικά, προβλεπόταν να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι έτοιμος και να μπει έστω στην αποστολή, για τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Άλμπα στο Βερολίνο και την Μονακό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη "διαβολοβδομάδα" φέτος της Euroleague. Το ματς με τους Γερμανούς το έχασε ήδη, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τη Μονακό, κόντρα στην οποία θα λείπει για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ. Θυμίζουμε, ο Ουόλτερς έχει να αγωνιστεί με τα πράσινα από το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags