Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη με 89-87 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και παρά το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι βρέθηκαν μπροστά με σημαντικό προβάδισμα στην τελευταία περίοδο του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στη νίκη.
Απόδειξη το γεγονός ότι ο Έλληνας προπονητής πήρε τάιμ, με τη Ρεάλ να βρίσκεται στο +5 και μιλώντας στους παίκτες του, είπε πως στο φινάλε η ομάδα του είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη.
«Ακούστε, παιδιά, απλώς θα πρέπει να παίξουμε καλά για δύο λεπτά. Θα κερδίσουμε το ματς αυτό!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο τάιμ άουτ.
Λίγα λεπτά μετά, δικαιωνόταν πανηγυρικά, με τον Ολυμπιακό να φεύγει θριαμβευτής με 89-87 από τη δύσκολη έδρα της Ρεάλ κάνοντας το 3/3 στην Ευρωλίγκα.
Δείτε το βίντεο:
"listen guys, we just need to play good for 2 minutes. We are going to win this"#OlympiacosBC pic.twitter.com/l6XGuIWt9G — Moltenios (@Moltenios) October 20, 2022
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο