Πως και πως περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό τον Ντουέιν Μπέικον να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως αποκάλυψε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς κατά την αναχώρηση του Τριφυλλιού για το Τελ Αβίβ, ο Αμερικανός θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μετά το ματς με την Μακάμπι, παίρνοντας χρόνο στον προσεχή αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μπέικον ντύθηκε στα πράσινα, προκειμένου (σε βάθους χρόνου) να απογειώσει επιθετικά τον Εξάστερο. Μονάδες ξένων υπήρχαν ήδη πολύ καλές, η παρουσία όμως ενός παίκτη σαν τον Αμερικανό, είναι ικανή ένα σύνολο καλό να το απογειώσει. Φανταστείτε απλά τη Μονακό που είδατε στο ΟΑΚΑ, με Λόιντ, Οκόμπο και τόσους άλλους, πως θα ήταν χωρίς τον Μάικ Τζέιμς. Άλλη ομάδα, είναι η απάντηση. Ο Τζέιμς ήταν που καθάρισε για τους Μονεγάσκους το ματς στο τέλος. Και το έκανε αυτός, γιατί μόνο ο ίδιος μπορούσε. Για τον ίδιο λόγο ήρθε στον Παναθηναϊκό τώρα ο Μπέικον.

Ταυτόχρονα, η ύπαρξη του Αμερικανού φόργουορντ στο ρόστερ μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ αγωνιστικά και τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός είναι αθλητής τοπ επιπέδου, αλλά παίκτης ομάδας. Δεν είναι ο γκαρντ που θα πάρει την μπάλα και θα πάει εύκολα σε απομόνωση και προσωπική φάση, όπως ακριβώς δηλαδή είναι το... ψωμί του Μπέικον. Έτσι, με τον πρώην σταρ της Μονακό να κάνει πλέον εκείνος τη συγκεκριμένη δουλειά. ο Γκριγκόνις έχει όλο το περιθώριο να παίζει με τον τρόπο που πραγματικά του αρέσει περισσότερο και τον οποίο, κατά βάση, είχε συνηθίσει σε Κάουνας και Μόσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Ράντονιτς για Μπέικον - Τότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό