Η Euroleague παραδέχθηκε πως υπήρξε λάθος στο τελικό σκορ της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης - Βίρτους Μπολόνια και αφαίρεσε έναν πόντο από τους Μαδριλένους.

Συγκεκριμένα, με 6.59′ να απομένουν για το φινάλε και με το σκορ στο 66-80, ο Μούσα έχασε την κατοχή της μπάλας και αντί για το λάθος, η στατιστική υπηρεσία του χρέωσε μια βολή και το σκορ έγινε 67-80, με το λάθος να μην διορθώνεται ποτέ μέχρι τη λήξη του ματς.

Έτσι, με επίσημη ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, αναγνώρισε ότι... χαρίστηκε ένας πόντος στη Βασίλισσα, με αποτέλεσμα να διορθώσει το τελικό σκορ σε 91-95 αντί για 92-95.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βίρτους Μπολόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague και ενώ απέμεναν 6:59 για τη λήξη της τέταρτης περιόδου, ο Τζάναν Μούσα της Ρεάλ έκανε λάθος και η κατοχή πήγε στη Βίρτους.

Οι άνθρωποι της γραμματείας λανθασμένα πρόσθεσαν μία εύστοχη βολή στον Ντζάναν Μούσα, αντί για λάθος στο οποίο υπέπεσε. Η κατάσταση δεν διορθώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λάθος σκορ 92-95. Το σωστό σκορ του αγώνα είναι 91-95 και όλα τα ομαδικά, αλλά και ατομικά στατιστικά έχουν ήδη διορθωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι… Μεσσίας ο Μπέικον - Μόνο έτσι θα βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός - Οι ήττες "φέρνουν" 4αρι!