Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρτούρας Γκουντάιτις: Δεν... τραβάει ο Γκουντάιτις - Μεγαλώνει το θέμα πίσω από τον Παπαγιάννη στο "5"!
Μπάσκετ
| 2022-10-31 20:56:00

Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Έχασε κιλά ο Γκουντάιτις, αλλά... - Μεγαλώνει το θέμα πίσω από Παπαγιάννη!

Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Έχασε κιλά ο Γκουντάιτις, αλλά... - Μεγαλώνει το θέμα πίσω από Παπαγιάννη!

Ξέρει μπάσκετ, παίρνει καλές θέσεις κάτι που του επιτρέπει να κατεβάζει κάποια επιθετικά ριμπάουντ, αλλά συνολικά παρουσιάζεται ιδιαίτερα αργός και βαρύς στις κινήσεις του. Κι αυτό δεν είναι θέμα κιλών...

Παναθηναϊκός - Αρτούρας Γκουντάιτις: Κάθε άλλο παρά ηρεμία επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα εύκολη ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τη Euroleague, αλλά και τη σχεδόν... αυτοκτονία που πήγε να γίνει στο πρωτάθλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ. 

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη θετικό πρόσημο (Λι, Πονίτκα, Ουίλιαμς κατά βάση), άλλοι που έχουν δεδομένη ποιότητα αλλά θέλουν κι άλλο χρόνο (Γκριγκόνις), άλλοι που ακόμα δεν τους έχουμε δει ουσιαστικά (ο τραυματίας Ουόλτερς και ο... νέος Μπέικον), την ίδια στιγμή όμως ο Αρτούρας Γκουντάιτις μοιάζει αρκετά βαρύς και πιο πίσω σε επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, σε σχέση με το τι θα ανέμεναν οι περισσότεροι.

Ο Λιθουανός σέντερ ξέρει πολύ μπάσκετ, παίρνει καλές θέσεις κάτι που του επιτρέπει να κατεβάζει κάποια επιθετικά ριμπάουντ, αλλά συνολικά παρουσιάζεται ιδιαίτερα αργός και βαρύς στις κινήσεις του. Κι αυτό δεν είναι θέμα κιλών, γιατί ο πρώην άσος της Ζενίτ έχει προσπαθήσει πολύ και έχει χάσει αρκετά κιλά από την εκκίνηση της προετοιμασίας. Το ζήτημα είναι καθαρά στο πόσο μπορεί να βάλει πιο πλαστικότητα στο παιχνίδι του και να υπηρετήσει και κάτι άλλο στο παρκέ, πέρα από ένα "παλιομοδίτικο" low post play. Εκτός της επίθεσης, ο Γκουντάιτις την ίδια ώρα έχει σημαντικό θέμα με τα αργά πόδια του και στην άμυνα.

Σημειώνεται, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται κάποιο θέμα με το μέλλον του Λιθουανού στον Παναθηναϊκό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη "βόμβα" με Αγραβάνη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags