Η Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει και η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρχίσει αρκετά καλά τη χρονιά. Για την ακρίβεια πάνε όλα... σχεδόν λάθος, με χαμένο τίτλο, ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα και ρεκόρ 1-4 στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη τελειώσει τον Άντριους και έχει αποκτήσει τον Μπέικον, οποίος θα προσπαθήσει να βελτιώσει μια ομάδα που δεν αποδίδει αρκετά καλά μέχρι στιγμής στο επιθετικό σκέλος.

Η κακή πράσινη εκκίνηση είναι ο νο1 λόγος που ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι το πρώτο φαβορί για να απολυθεί από ομάδα της Ευρωλίγκας και κοστολογείται αυτό το ενδεχόμενο στο 3.00. Από εκεί και πέρα από κοντά είναι ο Γιοβάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και ο Μουμπρού της Βαλένθια στο 4.50 και στο 5.50 αντίστοιχα. Όσον αφορά στον Μπαρτζώκα το πιθανότερο είναι να... απολυθεί τελευταίος, μιας και το να φύγει πρώτος δίνεται στο 250.00!

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός στοχεύει εδώ και μέρες στο ματς με την Παρτιζάν και δεν υπάρχει το περιθώριο για ήττα από την ομάδα του Ομπράντοιβτς.