Ο Παναθηναϊκός για μεγάλο χρονικό διάστημα ήθελε «4άρι» και πριν από 15 μέρες είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Τζέικ Λέιμαν. Πριν, όμως, τον υπογράψει, ήρθε το στραπάτσο στο Βερολίνο από την Άλμπα και έτσι ο Λέιμαν έγινε….Μπέικον. Και το «4άρι» έγινε «3-2άρι».

Τότε είχε αναφερθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει ως έχει, χωρίς να πάρει, δηλαδή, «4άρι» για κάποιο διάστημα. Θα παίζει στο «4» ο Ουίλιαμς, ο Μαντζούκας και θα βοηθούν για κάποιο διάστημα εκεί ο Μπέικον με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως, πριν από λίγες ώρες ανακίνησε το θέμα, μιλώντας για τον Δημήτρη Αγραβάνη. Είπε, βέβαια, ότι η ομάδα του δεν θα τον πάρει, είπε, όμως, κι ότι χρειάζεται «4άρι».

Προς το παρόν, πάντως, τα δεδομένα παραμένουν ίδια. Δεν θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός μέχρι να δει πως θα πάει με τον Μπέικον στη σύνθεσή του. Αν διαπιστώσει ότι δεν προχωράει το πράγμα, τότε το πιο πιθανό είναι να πάει να πάρει έναν ακόμη ξένο παίκτη. Θα πρέπει, όμως, να έχει αποχωρήσει εν τω μεταξύ ο Άντριου Άντριους για να ελαφρυνθεί και το μπάτζετ, αλλά και να αδειάσει μία θέση ξένου.

Αν, λοιπόν, αποφασίσει ο εξάστερος να πάει για «4άρι», αυτή τη φορά δεν θα δυσκολευτεί να βρει αυτό, που θέλει. Οι επιλογές είναι πλέον πολλές και συμπεριλαμβάνουν από τον Λέιμαν, που είχε φτάσει κοντά να πάρει μέχρι τον Πάσκαλ, τον οποίο ήθελε το καλοκαίρι, αλλά και τον Ρέτζι Πέρι, που ήταν σε Νετς και Μπλέιζερς και είναι ταμάμ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Προς το παρόν, πάντως, ο Παναθηναϊκός με ένα πράγμα ασχολείται: πώς θα νικήσει το βράδυ της Πέμπτης την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Παπαπέτρου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ρόλος-έκπληξη Μπέικον στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει "χουνέρι" σε Ολυμπιακό - Νίκη λόγω… Ομπράντοβιτς!