Πέρα από τις όποιες αδυναμίες έχει ο Ντέγιαν Ράντονιτς και τα μεγάλη λάθη που έγιναν στον καλοκαιρινό σχεδιασμό, πρέπει να του αναγνωριστεί ότι για πρώτη φορά στον αγώνα με την Παρτιζάν είχε την ομάδα του πλήρη.

Με τον Μπέικον δηλαδή μέσα και τον Ουόλτερς υγιή. Άρα από εδώ και στο εξής, είναι που ο Μαυροβούνιος κρίνεται ακόμα αυστηρότερα. Αν το σύνολο που έχει στα χέρια του δεν βελτιώνεται σταθερά (έστω και λίγο) εβδομάδα με την εβδομάδα, τότε το πρόβλημα ενδεχομένως να μην λύνεται με την παρουσία του. Κι ας έχει τη στήριξη της διοίκησης και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως φάνηκε κι από τις τελευταίες τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου στα social media.

Ταυτόχρονα, ο Ράντονιτς φαίνεται στην πράξη ότι αποδέχθηκε το "λάθος" με τον Μπέικον. Διότι με το "καλημέρα" ο κόουτς όχι απλώς τον εμπιστεύτηκε, αλλά του έδωσε μεγάλες μπάλες και κατοχές να διαχειριστεί κόντρα στους Σέρβους του Ζοτς. Και λέμε για αποδοχή λάθους, διότι ο Ράντονιτς είναι κοινό μυστικό ότι ήθελε άλλου είδους παίκτη από τον Αμερικανό. Επειδή όμως το κοινό καλό της ομάδας είναι μεγαλύτερο όλων, έβαλε "νερό" στο κρασί του. Και έκανε καλώς, διότι ο Μπέικον είναι περίπτωση αθλητή που μπορεί να κάνει (και θα την κάνει) τη διαφορά.