Ντίνος Μήτογλου - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Είναι πλέον οριστικό. Ο Μήτογλου μέσα στον επόμενο μήνα θα μάθει την τιμωρία που θα του επιβληθεί για την υπόθεση ντόπινγκ. Όπως αναφέρει και η εφημερίδα LiveSport η δικάσιμος επιτέλους ορίστηκε, με την τελική απόφαση της ποινής να γίνεται γνωστή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Πριν καν τα Χριστούγεννα δηλαδή.

Μιλάμε για μια φοβερά συνθέτη υπόθεση, η οποία θα καθορίσει την καριέρα του διεθνούς φόργουορντ/σέντερ. Όποια "καμπάνα" και αν ανακοινωθεί, θα προσμετρηθεί και όλο το διάστημα που έχει ήδη μείνει εκτός ο παίκτης. Αν για παράδειγμα τιμωρηθεί με 1 χρόνο αποκλεισμό, τότε θα προσμετρηθούν οι 8 περίπου μήνες που ήδη απέχει ο αθλητής συν ακόμα 4 μήνες. Άρα σε ένα τέτοιο σενάριο, τον Μάρτιο ο Μήτογλου θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Τώρα ως γνωστόν, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός. Είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα είχε μιλήσει με τον Ντίνο και του είχε καταστήσει σαφές, πως θέλει να τον υπογράψει εφόσον είναι διαθέσιμος να παίξει τη φετινή σεζόν. Από την κουβέντα των δύο πλευρών προ μηνών, σήμερα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο νεότερο. Η μοναδική διαφοροποίηση που όντως υπάρχει σχετίζεται με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει all in για να υπογράψει εκείνος τον Μήτογλου. Επομένως, σύντομα, προβλέπεται... "αιώνιο" μπρα ντε φερ για τη μεταγραφή του 26χρονου ψηλού.