Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος πρώην τεχνικός του ΠΑΟ - Αυτό λείπει από την ομάδα - Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2022-11-23 23:16:00

Ξεκάθαρος πρώην τεχνικός του ΠΑΟ - Αυτό λείπει από την ομάδα - Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ξεκάθαρος πρώην τεχνικός του ΠΑΟ - Αυτό λείπει από την ομάδα - Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός

Συνέντευξη στην ΕΡΑΣΠΟΡ έδωσε ξένος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο τόσο των Πράσινων, όσο και των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε στα προβλήματα των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν.

Λευτέρης Σούμποτιτς: Στην ΕΡΑΣΠΟΡ μίλησε ο Πίξι, που βρίσκεται στην Λευκωσία και προπονεί τον ΑΠΟΕΛ όπου και αναφέρθηκε στην κατάσταση τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού αναφέροντας μάλιστα ότι στους Πράσινους η απουσία του Μάνου Παπαδόπουλου είναι τεράστια.

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη. Έναν Έλληνα ηγέτη. Ούτε πέρυσι υπήρχε και εδώ και χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν τέτοιο παίκτη όπως τον Αλβέρτη, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ή τον Φώτση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα ομάδα. Του λείπει πάρα πολύ ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που μπορούσε να διευθύνει πολλά πράγματα. Ένας ηγέτης σε διοικητικό επίπεδο. Μία ομάδα δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι και οι παράγοντες. Μία ομάδα είναι παντού. Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις για το λόγο που χάνονται τόσο εύκολα οι υπέρ του διαφορές. Ο Βεζένκοφ έβαλε 17 πόντους στο πρώτο μέρος και κανέναν στο δεύτερο, φάνηκε η κούραση. Ο Ολυμπιακός είναι αμυντική ομάδα, δεν έπρεπε να μπει στο ρυθμό της Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το Φάιναλ Φορ», είπε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags