Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριους Γκριγκόνις: Περιμένουν Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό - Θα παίξει με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό;
Μπάσκετ
| 2022-11-30 10:14:00

Περιμένουν Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό - Θα παίξει με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Περιμένουν Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό - Θα παίξει με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό;

Ο Λιθουανός γκαρντ παραμένει εκτός με το πρόβλημα της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί και οι πιθανότητες για να παίξει με Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό σιγά-σιγά ξεκαθαρίζουν.

Παναθηναϊκός - Μάριους Γκριγκόνις: Aπό την προπόνηση της Τρίτης (29/11) στον Παναθηναϊκό απουσίαζε ξανά ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από την οσφυαλγία που κουβαλά από την αναμέτρηση με τη Φενέρ στην Πόλη.

Πλέον, οι πιθανότητες να προλάβει ο Λιθουανός τον αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Zalgirio Arena για την Euroleague είναι ελάχιστες. Ακόμη κι αν μπει στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, έχει ήδη χάσει αρκετές μέρες προπόνησης. Επομένως, τα πλάνα του ο Ντέγιαν Ράντονιτς τα καταστρώνει δίχως τον Γκριγκόνις.

Τώρα το ερώτημα που υπάρχει αφορά το αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας (5/12) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα τη μέρα και πρόβλεψη, αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να γίνει. Οι πιθανότητες, πάντως, μόνο υπέρ του δεν είναι. Παράλληλα, για να δηλώσει "παρών" στο "αιώνιο" ντέρμπι ο Γκριγκόνις (ακόμα κι αν ήταν ιατρικά έτοιμος) πρέπει να δηλωθεί εκ νέου στην Basket League αντί του (εκτός πλάνων) Άντριους, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα τη θέση ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε πάρει ο Μπέικον αντί του Λιθουανού γκαρντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags