Παναθηναϊκός - Γιώργος Παπαγιάννης: Μπορεί ο Big-Papa να μην έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων στη Zalgirio Arena, ωστόσο συνολικά με 6 πόντους, 13(!) ριμπάουντ και 3 ασίστ, αποτέλεσε τον αφανή ήρωα του διπλού απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Ο Παπαγιάννης ταλαιπωρήθηκε πολύ στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου και ο λόγος, είχε να κάνει με τον τραυματισμό του. Ένας τραυματισμός που παρότι τον ταλαιπωρούσε, επέλεξε να πάει με την Εθνική στο Eurobasket και η απόφασή του αυτή, μοιραία, τον πήγε πίσω επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλο respect που παρότι πονούσε, ο Έλληνας ψηλός ήταν εκεί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εβδομάδα με την εβδομάδα ο αρχηγός του Τριφυλλιού ανεβαίνει και μαζί του, αυτόματα, αλλάζει επίπεδο ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μόνο τα νούμερά του στα προφανή (σ.σ. πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, μπλοκ), αλλά ο Παπαγιάννης είναι βασικό στοιχείο σε κάθε άμυνας της ομάδας. Την ίδια στιγμή με την Ζαλγκίρις, ο διεθνής σέντερ ήταν εξαιρετικός στην κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, όταν οι συμπαίκτες του ακουμπούσαν πάνω του μέσα στο ζωγραφιστό και Big-Papa άνοιγε προς την περιφέρεια το παιχνίδι του Εξάστερου. Ο αρχηγός είναι εδώ και έτοιμος να κάνει μεγάλα πράγματα ξανά.