Παναθηναϊκός: Με πολύ καλό ρυθμό συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων του Παναθηναϊκού, για τα προσεχή εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακό.

Στο πρώτο χρονικά ματς με τους Ιταλούς (8/12), φαίνεται πως θα δούμε στο ΟΑΚΑ τον περισσότερο κόσμο από κάθε φορά άλλη φέτος στο Μαρούσι. Η ομάδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη στην Euroleague και οι φίλοι του Τριφυλλιού θέλουν να βοηθήσουν κι εκείνοι από μεριάς τους, έτσι ώστε η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να φτάσει στις 4 συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση.

Τις τρεις επόμενες αγωνιστικές οι Πράσινοι αναμετρώνται εκτός με Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Εφές, με το επόμενο εντός έδρας να είναι το "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague. Και για τον μεγάλο αυτό αγώνα τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα δεν αποκλείεται λίγο ημέρες πριν το τζάμπολ, να δούμε και το πρώτο sold out για φέτος στο κλειστό του ΟΑΚΑ! Άλλωστε, μετά την ήττα στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και κυρίως τον τρόπο που αυτή ήρθε, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει συσπειρωθεί.