Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ραντάρ τους για πάσης φύσεως θέματα δεν είναι πάντα ανοιχτά.

Μάλιστα στα... αυτιά του Sportdog έχουν φτάσει κάποιες πληροφορίες, που κάνουν λόγο για "αιώνιο" ενδιαφέρον σε συγκεκριμένο παίκτη που κάνει χαμό (ειδικά φέτος) στην Euroleague.

Ο λόγος γίνεται για τον Κριστ Κουμάντζε της Άλμπα Βερολίνου! Ο θηριώδης ύψους 2.24 σέντερ κάνει εξαιρετική σεζόν με τους Γερμανούς, έχοντας μέχρι στιγμής στην Euroleague 7.5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.6 μπλοκ ανά αγώνα. Ταυτόχρονα, μιλάμε για έναν από τους ελάχιστους ψηλούς στην Ευρώπη (σ.σ. πλην του Ταβάρες της Ρεάλ που είναι ελίτ σέντερ), ο οποίος έχει βάλει πραγματικά δύσκολα στον Ερυθρόλευκο Μουσταφά Φαλ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μόνο αδιάφοροι δεν είναι για την περίπτωση Κουμάντζε και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι, να υπάρξει "αιώνιο" ντέρμπι για την υπογραφή του. Βέβαια επειδή αυτό είναι μακριά, ας κρατήσουμε για την ώρα το ενδιαφέρον των δύο μεγάλων της Ελλάδας για τον Αφρικανό σέντερ της Άλμπα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καλύτερος Ολυμπιακός της ιστορίας - Πάει για την 4η Ευρωλίγκα - Μόνο Μήτογλου για αντι-Βεζένκοφ