Facebook Pixel Νεμάνια Νέντοβιτς: Εκτέθηκαν όσοι πανηγύριζαν για Νέντοβιτς - Είναι αυτό που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2022-12-20 20:04:00

Εκτέθηκαν όσοι πανηγύριζαν για Νέντοβιτς - Είναι αυτό που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό

Εκτέθηκαν όσοι πανηγύριζαν για Νέντοβιτς - Είναι αυτό που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό

Αρκετός κόσμος... πανηγύριζε για τη φυγή του Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι και χαιρόταν που θα τον αντικαθιστούσε ο Γκριγκόνις, ωστόσο στην πράξη δεν δικαιώθηκε κανένας! Προς το παρόν τουλάχιστον.

Το περασμένο καλοκαίρι η μεγαλύτερη απώλεια που βίωσε το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν ήταν άλλη από αυτή της φυγής του Νεμάνια Νέντοβιτς και του ερχομού του Μάριο Γκριγκόνις, με τον δεύτερο να καλείται να μπει στα παπούτσια του Σέρβου παικτάρα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Βέβαια το τελευταίο διάστημα ο Γκριγκόνις βρίσκετα στα πιτς, ωστόσο είναι γεγονός ότι η πράσινη αντεπίθεση ξεκίνησε με τον Λιθουανό στην... εξέδρα.

Είναι ενδεικτικό πως ο Γκριγκόνις βρίσκεται εκτός δράσης από τις 18 Νοεμβρίου και τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, σε ένα ματς στο οποίο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να έχει 0 πόντους σε 5΄. Ο Γκριγκόνις μάλιστα ήταν αρνητικός στην ήττα από την Παρτιζάν μέσα στο ΟΑΚΑ, μιας και μπορεί να είχε 9 πόντους, ωστόσο έχασε κρίσιμα τρίποντα για την ανατροπή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο αγωνιστικό ξέσπασμα.

Ο Γκριγκόνις πριν τραυματιστεί πρόλαβε να καταγράψει 8 συμμετοχές και σε αυτά τα οκτώ ματς πρόλαβε να έχει 9.2 πόντους και 35% στο τρίποντο! Γενικά το ότι προσέφερε μονοψήφιους πόντους και πριν έρθει ο Μπέικον δείχνει ότι ο Γκριγκόνις δεν πρόλαβε να είναι καθόλου επιδραστικός σε αυτό το διάστημα.

Από την άλλη και ο Νέντοβιτς έχασε με το καλημέρα 5 αγώνες στην Ευρωλίγκα, ωστόσο το πόσο επιδραστικός είναι, φάνηκε στην επιστροφή του με τον Ερυθρό, o οποίος πλέον να έχει μπει για τα καλά σε τροχιά οκτάδας!

Εξάλλου, ο Νέντοβιτς έβαλε φαρδιά την υπογαφή του στις νίκες με Άλμπα Βερολίνου, Παρτιζάν και Ζαλγκίρις, μιας και ειδικά ενάντια στις πρώτες δύο έβαλε και τα νικητήρια καλάθια, για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Κάτι που οδήγησε αρκετό κόσμο να αναρωτιέται τι θα συνέβαινε εάν φόραγε την πράσινη φανέλα στα ματς με Ρεάλ, Μονακό και Παρτιζάν! Για την ιστορία ο Νέντοβιτς σε 9 ματς φέτος στην Ευρωλίγκα έχει σε 22.33΄, 13.9 πόντους, με 2.9 ασίστ ανά αγώνα και μόνο... μελανό του σημείο το χαμηλό 21% με το οποίο σουτάρει από το τρίποντο.

Δείτε τον Νέντοβιτς εν δράσει

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags