Ολυμπιακός: Το νο1 θέμα στη μπασκετική επικαιρότητα πλέον είναι αυτό, που αφορά στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, μετά την αποδέσμευσή του από τους Ντάλας Μάβερικς. Ο ομογενής γκαρντ είναι παίκτης, που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, και όπως είναι επόμενο, ενδιαφέρει πολύ το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Κάθε ώρα, που περνάει, γίνονται γνωστά ολοένα και περισσότερα πράγματα για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Προς το παρόν ο 26χρονος περιφερειακός κοιτάζει μήπως μπορεί να βρει συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Δεν είναι εύκολο και αν τελικώς δεν βρει θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Σε αυτή την περίπτωση δύο είναι τα μεγάλα φαβορί: ο Ολυμπιακός και η Φενέρ. Στους Πειραιώτες έπαιζε, ξέρει πως είναι τα δεδομένα ο ομογενής γκαρντ, τα χρήματα, που θα του δοθούν, δεν είναι λίγα.

Αλλά και η Φενέρ έχει τα πλεονεκτήματα της. Ο Ντόρσεϊ έχει δουλέψει με τον Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική, άρα γνωρίζονται πολύ καλά, η τουρκική ομάδα πάει κι αυτή όπως και ο Ολυμπιακός να πάρει την Ευρωλίγκα, συν τοις άλλοις η Φενέρ έχει βαθύ πορτοφόλι. Πολύ πιο βαθύ από τον Ολυμπιακό, παρότι, όπως αναφέραμε, οι Πειραιώτες θα του προσφέρουν αρκετά χρήματα.

Στην Φενέρ δεν είναι ικανοποιημένοι από τον Κάρσεν Εντουαρντς και περίμεναν πως και πως την αποδέσμευση του Ντόρσεϊ από τους Μάβερικς. Αυτή έγινε και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν μπορούν να τον κάνουν κάτοικο Κωνσταντινούπολης ή όχι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του πήγε να πάρει τον Φακούντο Καμπάτσο, δεν τα κατάφερε, και τώρα θα κοιτάξει να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Ντόρσεϊ. Αν τα καταφέρει, τότε αυτομάτως θα αυξήσει και τις πιθανότητές του να βρεθεί και πάλι στο φάιναλ-φορ αλλά αυτή τη φορά να πάρει την Ευρωλίγκα για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Πλην Ολυμπιακού και Φενέρ, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη ομάδα, που να θέλει ζεστά να πάρει τον Ντόρσεϊ. Εκτός αν την τελευταία στιγμή παρουσιαστεί κάποια, κάτι, που προς το παρόν φαίνεται μακρινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερομάδα ο Ολυμπιακός με Ντόρσεϊ - Θα κοιτάξει μόνο το χρήμα - Δεν είναι Λάρκιν ούτε Μάικ Τζέιμς