Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Talk of the town" έγινε με το που έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς ο Έλληνας ομογενής γκαρντ, αφού πολλές είναι οι ομάδες από την Ευρώπη που ερίζουν για την απόκτησή του.

Σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή" επιβεβαιώνει, πάντως, περίτρανα το ρεπορτάζ της στήλης "Pick n' Scroll" του Sportdog, που αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός μαζί με τη Φενέρμπαχτσε είναι τα δύο φαβορί για την υπογραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πάρουν τον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Αργεντινό να καταλήγει στον Ερυθρό Αστέρα και για αυτό το λόγο θέλουν το "μπαμ" με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του στον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για την επιστροφή του Ντόρσεϊ, έχοντας διαμηνύσει στον ατζέντη του ότι θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο στην υπόθεσή του.

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό από άλλες ομάδες για τον 26χρονο γκαρντ, ούτε από τη Μονακό, ούτε από την Αρμάνι, αν και δεν αποκλείεται να μπει στο παιχνίδι η Μακάμπι.

Από την πλευρά του ο Ντόρσεϊ θα εξαντλήσει για ακόμη ένα 24ωρο τις πιθανότητες να βρει νέο συμβόλαιο στο NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερομάδα ο Ολυμπιακός με Ντόρσεϊ - Θα κοιτάξει μόνο το χρήμα - Δεν είναι Λάρκιν ούτε Μάικ Τζέιμς