Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μοιάζει οριστικό για Βεζένκοφ - Τι θα γίνει με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη!
Μπάσκετ
| 2022-12-29 13:25:00

Μοιάζει οριστικό για Βεζένκοφ - Τι θα γίνει με τη συμμετοχή του με ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη!

Sportdog Team
Μοιάζει οριστικό για Βεζένκοφ - Τι θα γίνει με τη συμμετοχή του με ΠΑΟ - Τελευταία εξέλιξη!

Σε... αναμμένα κάρβουνα όλοι στον Ολυμπιακό για την συμμετοχή ή όχι του Βούλγαρου άσου στο αυριανό (30/12) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πιθανότατα χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στην αυριανή (30/12, 21:00) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό, δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, καθώς έχει ακόμη ενοχλήσεις και αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στους Πράσινους.

Στις τάξεις των Ερυθρόλευκων φοβούνται ότι αν χρησιμοποιηθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι υψηλής έντασης υπάρχει το ρίσκο να υποστεί κάποια θλάση και να μείνει εκτός δράσης ακόμα περισσότερο, γι' αυτό και οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι πλέον από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Ωστόσο, η οριστική απόφαση από τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα παρθεί στο πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής, αλλά όπως όλα δείχνουν η παρουσία του στο ντέρμπι μοιάζει απίθανη, με τους Πίτερς και Μπολομπόι να καλούνται να καλύψουν το κενό του.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags