Θα περίμενε κανείς από τον Παναθηναϊκό να αντιδράσει μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Θα περίμενε, δηλαδή, να είναι ανταγωνιστικός στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν. Μόνο αυτό δεν έγινε όμως. Οι «πράσινοι» ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από τον καλό τους εαυτό και φυσιολογικά γνώρισαν μία ακόμη σκληρή ήττα.

Ηταν μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος αυτή, που εμφανίστηκε -και- στο «Audi Dome». Πάνω από όλα ήταν μία ομάδα χωρίς νεύρο, που αποτέλεσε εύκολη λεία για τους όχι το κάτι εντυπωσιακό Γερμανούς. Οι τελευταίοι, όμως, πέτυχαν άνετα τον στόχο τους, γιατί ήταν συνεπείς και ακολούθησαν με ακρίβεια τα αυτονόητα πράγματα.

Ο Ογκουστιν Ρούμπιτ, που είχε φύγει με όχι καλές αγωνιστικές εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια, έκανε πλάκα στους ψηλούς του Παναθηναϊκού. Τους έβαζε με όποιον τρόπο ήθελε καλάθι.

Ο Οθέλο Χάντερ, επίσης πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μέχρι και τρίποντα έβαζε απέναντι στην τρύπια άμυνα του Παναθηναϊκού.

Και γενικά οι παίκτες της Μπάγερν δεν είχαν ιδιαίτερη αντίσταση στη προσπάθεια να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ο Παναθηναϊκός μέτρησε έτσι την πέμπτη συνεχόμενη ήττα στην Ευρωλίγκα και η οκτάδα απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο κάθε φορά.

Μένει να φανεί πλέον ποια θα είναι η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ποιες μεταγραφές θα γίνουν. Το ότι θα αποκτηθεί ένας ψηλός, θεωρείται σίγουρο. Ισως, όμως, αποκτηθεί και ένας ηγέτης-γκαρντ, αφού και ο Λι και ο Ουόλτερς μόνο ως βοηθητικοί μπορούν να χαρακτηρισθούν.

Ο Κρις Σίνγκλετον πήγε τελικά στην Εφές και ο Παναθηναϊκός έχει μέχρι την Δευτέρα περιθώριο να πάρει έναν από τους Πολονάρα και Μόερμαν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αγανακτισμένος και μάλιστα έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Μακάμπι και Φενέρ. Αν δεν κατακτηθούν δύο νίκες, τότε και ο Ράντονιτς θα μπει σε κίνδυνο αυτή τη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος θα διαφωνούσε με Γιαννακόπουλο αν τους έδιωχνε όλους; - Δεν μπορεί ο Ράντονιτς, συνονθύλευμα!