Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φενέρ: Με απουσία και η Φενέρ στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Ποιον χάνει ο Ιτούδης
Μπάσκετ
| 2023-01-09 22:42:00

Με απουσία και η Φενέρ στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Ποιον χάνει ο Ιτούδης

Sportdog Team
Με απουσία και η Φενέρ στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - Ποιον χάνει ο Ιτούδης

Με απουσίες θα έρθει και η Φενέρ των Ιτούδη-Καλάθη-Αντετοκούνμπο στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες παίκτης του Έλληνα τεχνικού,

Παναθηναϊκός - Φενέρ: Νωρίτερα, σας ενημερώσαμε πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πάρις Λι και Λευτέρη Μποχωρίδη, ενόψει του αυριανού (10/1) αγώνα με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ.

Ο Λι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα, ενώ ο Έλληνας γκαρντ έχει πρόβλημα στη μέση, με τη συμμετοχή και των δύο να είναι αμφίβολη για το ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Στα ευχάριστα η παρουσία του Ντουέιν Μπέικον στην προπόνηση της Δευτέρας (9/1), με τον Αμερικανό να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον κράτησε εκτός για το παιχνίδι με το Περιστέρι. Εκτός θα είναι πάλι ο Μάριους Γκριγκόνις, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παππούς του και βρίσκεται στη Λιθουανία για το λόγο αυτό.

Πάντως, με απουσίες θα έρθει και η Φενέρ των Ιτούδη-Καλάθη-Αντετοκούνμπο στην Αθήνα, καθώς εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει για τρεις εβδομάδες ο Ισμέτ Ακπινάρ. Ο λόγος; Ένα διάστρεμμα που υπέστη ο παίκτης των πρωταθλητών Τουρκίας στον αγώνα απέναντι στην Νταρουσάφακα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags