Η σημερινή μέρα ήταν ήρεμη, καθώς δεν υπήρχε έντονη αγωνιστική δραστηριότητα. Από αύριο, όμως, γίνεται χαμός καθώς υπάρχει διαβολοβδομάδα. Και ειδικά η Τρίτη είναι «φωτιά», μιας και ο Ολυμπιακός παίζει στο Μονακό, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρ.

Στον Ολυμπιακό μετά και τις τελευταίες νίκες δεν κινείται φύλλο. Ειδικά από την στιγμή, που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει στις ΗΠΑ και η απόφαση για τον Ντίνο Μήτογλου δεν έχει βγει ακόμη.

Το αντίθετο, όμως, συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Κατ’ αρχάς οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Φενέρ του Ιτούδη, ενώ την ίδια ώρα ψάχνουν παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Κάτι άλλωστε, που είπε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει δύο παίκτες και κινείται με το απεριόριστο μπάτζετ, που αναφέρθηκε πριν από μερικές μέρες. Δεν θα πάρει τον ΛεΜπρον Τζέιμς ή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά έχει χρήματα να διαθέσει για να πάρει καλούς παίκτες. Ετοιμους να τον βοηθήσουν.

Από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορεί να πάρει πλέον καθώς η σχετική προθεσμία τελείωσε πριν από λίγες ώρες. Μπορεί να πάρει, όμως, από το Eurocup ή το Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια από το ΝΒΑ.

Ο Ράντονιτς προτιμάει παίκτες που να έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και έχει ξεχυθεί στην αγορά για να τους βρει. Θέλει έναν γκαρντ και έναν ψηλό, που θα δώσουν πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να δώσουν οι τωρινοί παίκτες.

Ψάχνει, δηλαδή, έναν γκαρντ σαν τον Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό και ένας ψηλό σαν τον Κρις Σίνγκλετον, που πήγε στην Εφές.

Και θέλει να τους βρει όσο πιο γρήγορα καθώς τα παιχνίδια περνάνε και πρέπει να έρχονται όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Αν μπορεί ο Ράντονιτς να έχει ένα δίδυμο με Νέιπιρ (που ήταν πέρυσι στη Ζενίτ) και Αλίζ Τζόνσον (που έπαιζε σε Νετς και Σπερς), τότε θα είναι πολύ ικανοποιημένος.

Προς το παρόν, όμως, αυτό, που προέχει είναι το παιχνίδι με την Φενέρ. Γιατί οι μαζεμένες ήττες είναι πολλές και νέα αποτυχία θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Απόφαση Ράντονιτς για μεταγραφές - "Τέλος" οι παίκτες από Euroleague!