Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Τζέιμς έχει τη λύση για τον ΠΑΟ - Αυτός ο παίκτης θα ανεβάσει την ομάδα - Τον... πρότεινε σε Ράντονιτς!
Μπάσκετ
| 2023-01-10 20:21:00

Ο Τζέιμς έχει τη λύση για τον ΠΑΟ - Αυτός ο παίκτης θα ανεβάσει την ομάδα - Τον... πρότεινε σε Ράντονιτς!

Sportdog Team
Ο Τζέιμς έχει τη λύση για τον ΠΑΟ - Αυτός ο παίκτης θα ανεβάσει την ομάδα - Τον... πρότεινε σε Ράντονιτς!

Ο πρώην άσος του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θεωρεί ότι υπάρχει ο κατάλληλος παίκτης για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.
 

Παναθηναϊκός: Ο Μάικ Τζέιμς έκανε... παράκληση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επανενεργοποιήσουν τον Άντριου Άντριους!

Ο άσος της Μονακό αποθέωσε τον Άντριους, ο οποίος παραμένει στους Πράσινους όμως δεν υπολογίζεται, και τόνισε ότι έχει τις δυνατότητες να λύσει το πρόβλημα της πρώην ομάδας του στην περιφέρεια.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε ο Μάικ Τζέιμς στο Podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο «αιώνιο» ντέρμπι: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φάνηκε… χαμένος στην άμυνα. Δεν υπήρχε χημεία στους παίκτες, σαν να μην είχαν αγωνιστικό πλάνο. Δεν είχαν απαντήσεις στα όσα έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο, πάσαρε συνεχώς την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αμυντικό πλάνο, κάτι που είναι παράξενο, καθώς ο Ράντονιτς είναι ένας αμυντικός προπονητής. Δεν είχαν σωστές καλύψεις».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά προβλήματα,  είναι πολύ προβλέψιμος στην επίθεση, το παιχνίδι του δεν περιλαμβάνει πολλούς παίκτες, απλά παίρνει την μπάλα ο Μπέικον. Παίξτε τον Άντριου (σ.σ. Άντριους), σας παρακαλώ. Χρειάζονται και κάποιον άλλο να δημιουργεί. Όταν παίζει καλά ο Νέιτ (σ.σ: Γουόλτερς), τότε παίζει καλά ο Παναθηναϊκός, ο Μπέικον παίζει iso, όμως χρειάζεται και κάποια εναλλακτική λύση. Και ενώ την έχουν βρει αυτή την λύση, την έχουν… παρκάρει στην εξέδρα. Ο Πονίτκα δεν είναι δημιουργός, ο Γκριγκόνις είναι περισσότερο σουτέρ, ο παίκτης που τους λείπει είναι αυτός που δεν χρησιμοποιούν».  

Για την συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη: «Πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός στο παρκέ. Είχαμε όμορφες συζητήσεις, μάλιστα ενόψει του αγώνα του Περιστερίου με την Ντιζόν, με ρώτησε πώς να την αντιμετωπίσει, ποιους παίκτες να προσέξει. Είναι ένας ωραίος τύπος, μου ευχήθηκε κάθε τύχη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύσκολα Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Μπλοκάρει την ομάδα ο Μπέικον - Για αυτό δεν παίζει ο Παπαγιάννης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags