Facebook Pixel Μονακό - Ολυμπιακός: "Τιμωρός" του Ολυμπιακού ο Τζέιμς και ο.... Βεζένκοφ - Μόνο Ντόρσεϊ θέλουν οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2023-01-10 23:25:00

"Τιμωρός" του Ολυμπιακού ο Τζέιμς και ο.... Βεζένκοφ - Μόνο Ντόρσεϊ θέλουν οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
"Τιμωρός" του Ολυμπιακού ο Τζέιμς και ο.... Βεζένκοφ - Μόνο Ντόρσεϊ θέλουν οι Αγγελόπουλοι!

Τα αίτια της ήττας και γιατί θέλει οπωσδήποτε νίκη στην Μπολόνια. Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα ματς έχασαν από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και πλέον καλούνται να πάρουν ένα δύσκολο διπλό την επόμενη αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός είχε εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στην Μονακό, αλλά όχι ανάλογη συνέχεια. Ετσι δεν μπόρεσε να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, αν και είχε την ευκαιρία. Σε ένα παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Μάικ Τζέιμς και η παρέα του ήταν εκείνοι, που χαμογέλασαν στο τέλος.

Ο Τζέιμς μάλιστα ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάτι, που συνήθως κάνει όταν βρίσκει απέναντι του τον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως είπε και σε δηλώσεις του, σέβεται τους Πειραιώτες, τους οποίους και θεωρεί από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Οταν, όμως, η ιστορία περνάει μέσα στο παρκέ, τότε ο Αμερικάνος τιμωρεί αρκετές φορές τους «ερυθρόλευκους», κάτι, που έκανε και το βράδυ της Τρίτης (10/1).

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο πρώτο καλό δεκάλεπτο. Κόντρα σε μία πολύ αθλητική ομάδα, κόντρα σε μία ομάδα απέναντι στην οποία δυσκολεύεται (άλλωστε έχασε και στον αγώνα του πρώτου γύρου) εγκλωβίστηκε από το 10’ και μετά στο δυναμικό της παιχνίδι και στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να πάρει το «διπλό».

Ο Τόμας Ουόκαπ έμεινε αυτή την φορά μακριά από τον καλό του αλλά ο Ολυμπιακός πλήρωσε περισσότερο τα πολλά λάθη και κυρίως το ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει ο Σάσα Βεζένκοφ. Με μόλις 4 πόντους από τον καλύτερο φέτος παίκτη της Ευρωλίγκας, οι Πειραιώτες έχασαν ένα μεγάλο τους όπλο στην προσπάθειά τους να πάρουν το σημαντικό «διπλό».

Με αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός δεν καταστρέφεται, αλλά καλό θα είναι για αυτόν να μην κλείσει την εβδομάδα με νέα ήττα, στην Μπολόνια, απέναντι στην Βίρτους.

Ο Κάνααν αυτή τη φορά κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά όσο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προσπαθεί για νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, περίπτωση μεταγραφής για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερές ατάκες ξένου άσου - "Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα, ο ΠΑΟ προσπαθεί να την αγοράσει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags