Facebook Pixel Νέο... χτύπημα Γιαννακόπουλου για την Ευρωλίγκα - Η πρότασή του
Μπάσκετ
| 2023-01-13 14:28:00

Νέο... χτύπημα Γιαννακόπουλου για την Ευρωλίγκα - Αυτή ειναι η πρότασή του

Sportdog Team
Νέο... χτύπημα Γιαννακόπουλου για την Ευρωλίγκα - Αυτή ειναι η πρότασή του

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την διαιτησία στην Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε στα social media μήνυμα από οπαδούς της Βίρτους Μπολόνια, οι οποίοι τόνισαν το «Euromafia». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει και προτάσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση με την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αυτό είναι από τον επίσημο λογαριασμό των οπαδών της Βίρτους. Πάρα πολλές ομάδες διαμαρτύρονται. Κάτι πρέπει να γίνει για την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Το να αλλαχθεί ο Στόουκς και να πάρει την θέση του ο Ιερεθουέλο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Η μόνη λύση είναι νέοι διαιτητές όλοι μαζί. Το επίπεδο των τωρινών διαιτητών είναι χαμηλό. 3-4 ομάδες έχουν διεισδύσει στο σύστημα των πρώην Γιουγκοσλάβων. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιες.

Η αλλαγή στο management ήταν το πρώτο βήμα για να αρχίσουμε να κεφαλαιοποιούμε το προϊόν. Αλλά με τέτοιο επίπεδο διαιτητών αμφιβάλω ότι ισχυροί σπόνσορες θα θέλουν να βάλουν το όνομά τους δίπλα σε μια τέτοια διοργάνωση. Μόνο εταιρίες ιδιοκτητών ομάδων ή που συνδέονται μαζί τους θα κουβαλήσουν με χορηγίες μια τέτοια Λίγκα, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια».

Μετά από λίγη ώρα πάντως οι σχετικές αναρτήσεις κατέβηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags