Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντιόταν σχεδόν επί δύο ώρες με τον Ράντονιτς. Μετά το τέλος της κουβέντας των δύο ανδρών, έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό ότι ο προπονητής στηρίζεται και έχει το ελεύθερο να κάνει όσες αλλαγές κρίνει απαραίτητες ο ίδιος, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Ο Ιανουάριος τελειώνει και πλην της αλλαγής θέσης του Πεδουλάκη, τίποτα δεν έχει αλλάξει στον Εξάστερο. Και η απορία που υπάρχει είναι η εξής; Γιατί ενώ προαναγγέλθηκαν οι αλλαγές, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα στην ουσία; Η απάντηση μπορεί να μοιάζει δυσεύρετη, αλλά στην πράξη δεν είναι.

Οι Πράσινοι δεν έχουν την παραμικρή μεταβολή, διότι η εμπιστοσύνη στον Ντέγιαν Ράντονιτς έχει ουσιαστικά αρθεί! Πώς δηλαδή ένας προπονητής με ημερομηνία λήξης, γιατί αυτό είναι τώρα ο Μαυροβούνιος, μπορεί να επιλέξει ποιος θα κοπεί από το ρόστερ και ποιος θα έρθει; Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι μία απτή απόδειξη, ότι το ρολόι έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα για τον Ράντονιτς. Αν δεν έχει αδειάσει, κιόλας, η κλεψύδρα.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε το εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από top προπονητή εδώ και τώρα. Έχει ανάγκη την πρόσληψη ενός ανθρώπου ο οποίος μέσα από τη χαμένη (όπως όλα δείχνουν) σεζόν, θ' αρχίζει να χτίζει την ομάδα για το καλοκαίρι. Όπως το έκανε για παράδειγμα ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό, που επίσης τον είχε αναλάβει στα μέσα της περιόδου.

Και κάτι ακόμα. Ένας επιπλέον λόγος που το Τριφύλλι έχει ανάγκη από εγνωσμένης αξίας τεχνικό, έχει να κάνει και με την έλλειψη στελεχών. Οι Πράσινοι δεν έχουν ανθρώπους να δουλεύουν και να τρέχουν την ομάδα (βλ. τεχνικός διευθυντής ή GM), όντας μοιραία έτσι καταδικασμένοι να εξαρτώνται απόλυτα από τον προπονητή. Αν αυτός είναι στοίχημα, τότε αντίστοιχα στοίχημα θα είναι και η επόμενη ημέρα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να φύγει ο Ράντονιτς - "Βέτο" Ραζνάτοβιτς για την αποζημίωση - Ίδια χρήματα με τον Μπαρτζώκα!