Facebook Pixel Euroleague: Η Αρμάνι Μιλάνο... αναστήθηκε και "ξέρανε" τη Μπασκόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-01-31 22:19:00

Η Αρμάνι Μιλάνο... αναστήθηκε και "ξέρανε" τη Μπασκόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Αρμάνι Μιλάνο... αναστήθηκε και "ξέρανε" τη Μπασκόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είπε ότι δε γίνονται… θαύματα; Η Αρμάνι έσπασε το σερί των 5 ηττών επικρατώντας επί της Μπασκόνια (89-83), φτάνοντας τις 7 νίκες στην φετινή Euroleague.

Euroleague: Και όμως γίνονται θαύματα! Η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Μέσα στην έδρα της η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έκανε το... θαύμα και επικράτησε της Μπασκόνια με 89-83 και την υποχρέωσε στην 4η σερί ήττα της μακριά από την Ισπανία. 

Για τους Ιταλούς ξεχώρισε η δυάδα Λουαού-Καμπαρό (17π.) Βόιτμαν (16π. 8α.), ενώ ακόμα τρεις είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ, που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση και σε 18' πέτυχε 10 πόντους με τρεις ασίστ.

Αντίθετα για την Μπασκόνια οι Τόμσον (19π.), Γκεντράιτις και Χάουαρντ αν και είχαν από 15 πόντους αντίστοιχα δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα για τους Ισπανούς.

Η Αρμάνι πλέον είναι στο 7-15, ενώ η Μπασκόνια στο 12-10 την 7η θέση και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags