Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι έστω και αργά, συνειδητοποίησαν ότι αφού φέτος ο σχεδιασμός αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από κακός, πρέπει πάσει θυσία να δουλέψουν (και) για την επόμενη χρονιά πια. Δεν είναι τυχαίο που οι συμφωνίες με Τόμας και Αγραβάνη, έχουν ορίζοντα και μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Χθες (2/2) ήρθε στην επιφάνεια το ραντεβού που είχε ο νυν GM της Τσεντεβίτα-Ολίμπια, Σάνι Μπετσίροβιτς, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ανεξάρτητα αν μέσω του Σάνι προκύψει κάποια σύνδεση μεταξύ των δύο κλαμπ για ανίχνευση μεταγραφικών στόχων από την Αδριατική Λίγκα, ο παλαίμαχος γκαρντ έχει παίξει ως υποψήφιος και για GM στους Πράσινους.

Γενικώς, ο Εξάστερος επιχειρεί να βρει από τώρα τον άνθρωπο που θα ηγηθεί στο κομμάτι του General Management, αντικαθιστώντας για να το πούμε απλά το κενό που άφησε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Βέβαια δεν θα μιλάμε για τεχνικό διευθυντή, μιας και αυτοί οι ρόλοι δεν υπάρχουν τόσο σήμερα στο σύγχρονο μπάσκετ.

Στις "κεραίες" του Sportdog έφτασε η πληροφορία, πάντως, ότι υπάρχει και άλλο όνομα πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται επίσης στη λίστα των υποψήφιων GM. Επειδή για την ώρα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα, θα δώσουμε δύο μόνο στοιχεία. Πρόκειται για ξένο παίκτη, που συνέβαλε σημαντικά στο ευρωπαϊκό μέσα στη Μπολόνια το 2002.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καψούρα Γιαννακόπουλου ο Νο1 κόουτς στην Ευρώπη - Ανεβάζει το μπάτζετ - Πρόταση σε δύο Έλληνες!