Παναθηναϊκός: Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Παναθηναϊκό από τον τραυματισμό του Αρτούρας Γκουντάιτις στον αγώνα με τη Βαλένθια.
Ο Λιθουανός σέντερ υπέστη ρήξη στον εκτείνοντα τένοντα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, ωστόσο δεν έχει κάτι οστικό. Έτσι, στο χέρι του Γκουντάιτις τοποθετήθηκε ένας ειδικός νάρθηκας, ώστε να μπορεί να προπονείται και να παίζει κανονικά.
Από ‘κει και πέρα, τα άλλα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι έβγαλαν μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο διεθνής σέντερ είχε μείνει εκτός από το ματς τις «νυχτερίδες», λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής του μετά το διάστρεμμα που υπέστη, πριν από μερικές ημέρες.
Τέλος, αναφορικά με τον Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος παραμονές του αγώνα με την ισπανική ομάδα διακομίστηκε σε νοσοκομείο εξαιτίας ίωσης, πήρε εξιτήριο και ήταν ο μοναδικός απών από το πρόγραμμα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο