Facebook Pixel Euroleague: Αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι στην Euroleague που πήραν αυτή την απόφαση-ντροπή;
Μπάσκετ
| 2023-03-01 18:58:00

Αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι στην Euroleague που πήραν αυτή την απόφαση-ντροπή;

Αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι στην Euroleague που πήραν αυτή την απόφαση-ντροπή;

Να αδιαφορείς για την αξία της ζωής και να μην έχεις την ελάχιστη ενσυναίσθηση στο θάνατο, είναι ΝΤΡΟΠΗ. Ντροπή σας λοιπόν κύριοι της Euroleague!

Όλη η Ελλάδα πενθεί. Πενθεί για την ανείπωτη τραγωδία των δεκάδων νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Είναι απίστευτο να πιστέψει και να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος αυτού που συνέβη. Άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων παιδιά, δεν επέστρεψαν σπίτι τους. Και δεν θα το κάνουν κιόλας ποτέ.

Σύσσωμη η χώρα είναι συντριμμένη, βυθιζόμενη για το επόμενο τριήμερο σε επίσημο εθνικό πένθος. Κι όμως σε αυτές τις τραγικές συνθήκες, μία ΑΝΑΛΓΗΤΗ Euroleague αποφάσισε να παίξουν κανονικά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Ποιο μπάσκετ, ποιος αθλητισμός μπαίνει πάνω από την τραγωδία της μαζικής απώλειας ζώων! Εδώ και τώρα πρέπει να ειπωθεί, ποιος είναι αυτός που έλαβε την κατάπτυστη αυτή απόφαση.

Η διοργάνωση εδώ και χρόνια, έχει χάσει σημαντικό μέρος της αξιοπιστίας της. Τραγικές διαιτησίες σε αγωνιστικό επίπεδο και φυσικά μια παρελθούσα διοίκηση Μπερτομέου, η οποία μόνο ζημιά στο προϊόν είχε ν' αφήσει. Ωστόσο όλα αυτά έχουν σχέση με το μπάσκετ και ναι, μπορούν ακόμα και να δικαιολογηθούν. Να αδιαφορείς όμως για την αξία της ζωής και να μην έχεις την ελάχιστη ενσυναίσθηση στο θάνατο, είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Ντροπή σας λοιπόν κύριοι της Euroleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags