Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εφές: Πένθος στο ΟΑΚΑ - Μαύρο πανί πίσω από τους πάγκους για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)
Μπάσκετ
| 2023-03-02 20:43:00

Πένθος στο ΟΑΚΑ - Μαύρο πανί πίσω από τους πάγκους για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)

Πένθος στο ΟΑΚΑ - Μαύρο πανί πίσω από τους πάγκους για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)

Σύσσωμη η χώρα είναι συντριμμένη, όμως μέσα σε αυτές τις συνθήκες ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να παίξει με την Εφές στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Παναθηναϊκός - Εφές: Όλη η Ελλάδα πενθεί. Πενθεί για την ανείπωτη τραγωδία των δεκάδων νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Είναι απίστευτο να πιστέψει και να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος αυτού που συνέβη. Άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων φοιτητές, χάθηκαν τόσο μάταια. Τόσο άδικα.

Σύσσωμη η χώρα είναι συντριμμένη, όμως μέσα σε αυτές τις συνθήκες ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να παίξει με την Εφές στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, σε μία ανάλγητη απόφαση της διοργάνωσης που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με ΤΙΠΟΤΑ.

Παρ' όλα αυτά, οι Πράσινοι τιμούν τους νεκρούς. Συγκεκριμένα πίσω από τους πάγκους έχει απλωθεί ένα μαύρο μακρύ πανί, ενώ και από το jumbotron θα προβάλλεται φωτογραφία με το μήνυμα: "Η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags