Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Χρυσάφι" για Βεζένκοφ - Κίνηση ματ με αρχηγό του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι - Στο... κόλπο και για Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2023-04-04 10:00:00

"Χρυσάφι" για Βεζένκοφ - Κίνηση ματ με αρχηγό του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι - Στο... κόλπο και για Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll

Τον θέλουν στο ΟΑΚΑ, όμως μπορεί να φορέσει τα κόκκινα τελικά! Ποιος είναι ο Έλληνας άσος που θα ήθελαν να δουν ξανά με το Τριφύλλι οι ιθύνοντες του συλλόγου, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες πως ο παίκτης απασχολεί και τους Πειραιώτες και μάλιστα δεν είναι αρνητικός;

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και οδηγεί τον Ολυμπιακό προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας. Αν τα καταφέρουν οι Πειραιώτες, θα έχουν κάτι πολύ σπουδαίο καθώς έχουν πάρει ήδη το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν από καιρό ο Βεζένκοφ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αυξήθηκαν οι ετήσιες αποδοχές του και επίσης αυξήθηκε το NBA out, που υπάρχει κάθε χρόνο.

Το ερώτημα είναι αν ο Ελληνοβούλγαρος θα κάνει το άλμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή θα πάρει την μεγάλη απόφαση και θα πάει στους Σακραμέντο Κινγκς.

Είναι μία ερώτηση, για την οποία απάντηση δεν υπάρχει τώρα. Θα απαντηθεί, όταν τελειώσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Για να πάει ο 28χρονος στο ΝΒΑ, ένα πράγμα πρέπει να συμβεί: να είναι υψηλές οι αποδοχές του. Αν δεν γίνει αυτό, δεν πρόκειται να πάει. Γιατί αν δεν είναι υψηλές οι αποδοχές του, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι και αξιόλογος ο ρόλος του στην ομάδα του Σακραμέντο.

Ο Βεζένκοφ περνάει υπέροχα στον Ολυμπιακό, είναι βασιλιάς και θα φύγει μόνο αν πρόκειται για κάτι πάρα πολύ καλό.

Αν φύγει, πάντως, θα είναι μεγάλο το πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους», γιατί δεν υπάρχει Ελληνας να τον αντικαταστήσει. Υπάρχει ο Ντίνος Μήτογλου, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα της τιμωρίας του και επιπλέον ήδη τον έχει προσεγγίσει και ο Παναθηναϊκός.

Αν φύγει ο Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός θα τον αντικαταστήσει –το πιθανότερο- με ξένο και θα πάει να πάρει Ελληνα σε άλλη θέση. Π.χ τον Καλάθη αν φύγει από την Φενέρ ή ακόμη και τον Ντόρσεϊ, που έχει συμβόλαιο με την Φενέρ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ειδικά αν η ομάδα του Ιτούδη δεν θα έχει καλό τέλος στη σεζόν.

Προς το παρόν, πάντως, ο Ολυμπιακός αυτό, που κοιτάει είναι να καπαρώσει την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και έπειτα να φουλάρει τις μηχανές για να πάρει και το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, γράφοντας έτσι μία απίστευτη ιστορία.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο όνομα για αντί-Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Η λίστα με κόουτς από το πάνω ράφι - Η Νο1 περίπτωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags