Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τελειώσει την τρέχουσα σεζόν όσο καλύτερα γίνεται, αν και γνωρίζει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας του στο πρωτάθλημα είναι ελάχιστες. Το μυαλό του, πάντως, είναι περισσότερο στην επόμενη χρονιά και ως γνωστόν ήδη κάνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Πριν από λίγες ώρες βγήκε η πληροφορία ότι έκλεισε τον Δημήτρη Μωραΐτη του Περιστερίου και περίπου έτσι είναι τα πράγματα, αφού απομένουν λεπτομέρειες για να τελειώσει αυτή η μετακίνηση. Ο Μωραΐτης θα πάει στο ΟΑΚΑ για να πάρει την θέση του Λευτέρη Μποχωρίδη, που στα 29 του μετράει ήδη δυο θητείες στον Παναθηναϊκό και κάπου εδώ τελειώνει ο χρόνος του με τα «πράσινα».

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν και άλλους καλούς Ελληνες παίκτες με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι ο πρώτος τους στόχος, αρκεί τα πράγματα να είναι ευνοϊκά με την τιμωρία του. Πάνω από όλα, πάντως, το έργο του Παναθηναϊκού θα γίνει πιο εύκολο αν μείνει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Προς το παρόν είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον διεθνή σέντερ.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μερικές μέρες, για τον εξάστερο μπορούν να «παίξουν» υπό προϋποθέσεις και οι περιπτώσεις του Νικ Καλάθη αλλά και του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αρκεί βέβαια ο τελευταίος να πάρει ελληνικό διαβατήριο.

Και τέλος πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουορντ άλλαξε ατζέντη τις τελευταίες μέρες και είναι άγνωστο αν θα μείνει στην Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς και τη νέα χρονιά.

Θέλει κάτι καλύτερο σε ρόλο ο Παπαπέτρου από δω και πέρα και δεν αποκλείεται αυτή την ευκαιρία να του την δώσει και πάλι ο Παναθηναϊκός με τον οποίο χώρισαν σαν φίλοι το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα ήθελαν να δουν στο νέο σχήμα της ομάδας του και τον διαρκώς εξελισσόμενο, Νίκο Ρογκαβόπουλο, αλλά το πλάνο του Ελληνα γκαρντ της τουρκικής Ντενιζλί είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απάντηση Γιαννακόπουλου σε Αγγελόπουλους με... μέχρι τέλους - Αποκάλυψη για τον "νέο Αλβέρτη"!