Πολύ κοντά στο να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού είναι ο Εργκίν Αταμάν και οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Live Sport" το μαρτυρούν.

Ο Τούρκος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στον Σωτήρη Βετάκη, αναφέροντας ότι θέλει να γίνει ο νέος Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν τελικά αποφασίσει να πει το "ναι" στους Πράσινους!

Μάλιστα, δηλώνει ενθουσιασμένος από την διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ήταν παλιότερα, ενώ κάνει ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά και στο μπάτζετ που θα έχει, αν και εφόσον αναλάβει.

«Είναι αλήθεια πως μιλάμε και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω ένα καλό προαίσθημα. Έχουμε κάνει ειλικρινείς συζητήσεις και από όσα εισπράττω μέσα από αυτές τολμώ να πω ότι το προαίσθημα είναι θετικό. Και θα πω επίσης ότι για εμένα, εφόσον φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή», αναφέρει ο Τούρκος προπονητής για τις συζητήσεις με τους πράσινους.

«Αν φύγω από την Εφές ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη μου επιλογή», προσθέτει ο Τούρκος προπονητής ο οποίος αναφέρει πως μέχρι το τέλος του Απριλίου θα υπάρχει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό και καταλήγει ότι εάν -τελικά- γίνει το deal τότε θέλει να γίνει ο νέος… Ζοτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει Αταμάν και τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ - Πληρώνει μπάι-αουτ για τον... νέο Μίσιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρωτοσέλιδο: