Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Έβγαλε το καπέλο σε Ολυμπιακό ο Ιτούδης: "Η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της Euroleague"
Μπάσκετ
| 2023-04-25 15:55:00

Έβγαλε το καπέλο σε Ολυμπιακό ο Ιτούδης: "Η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της Euroleague"

Sportdog Team

Δημήτρης Ιτούδης και Νικ Καλάθης μιλούν για το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο Έλληνες της Φενέρ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στη σειρά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, προσβλέποντας στο να κάνουν την έκπληξη με την πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας.

Ο κόουτς Ιτούδης είπε στην ιστοσελίδα της Euroleague:

"Ως οργανισμός είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ξανά στα πλέι οφς. Ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός παίζει καλό μπάσκετ, οργανωμένο και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και ρόστερ. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς. Συνεπώς η αποστολή μας είναι δύσκολη. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι. Θα προχωρήσουμε παίρνοντας τα διδάγματα από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Στόχος μας είναι να πάμε στο ΣΕΦ και να παλέψουμε".

Ο Νικ Καλάθης με τη σειρά σχολίασε ότι: "Ο Ολυμπιακός έχει μία καλή ομάδα. Θα γίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να μπούμε στο παρκέ να νικήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags