Τον Ιούνιο του 2020 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωνε επίσημα την απόκτηση του Νίκουλα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο "γίγαντα" ν΄αφήνει τον Πειραιά έπειτα από μία πολύ επιτυχημένη πενταετία (2015-2020) στον Ολυμπιακό.

Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία άλλαξε τελείως τις βλέψεις που είχε ο παίκτης παίρνοντας μεταγραφή εκεί, καθώς αντί για κατακτήσεις Euroleague που ονειρευτόταν βρέθηκε σε μία ομάδα αποκλεισμένη από την κορυφαία διοργάνωση, συμμετέχοντας μόνο στην VTB League. Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με τους Μοσχοβίτες ολοκληρώνεται κι έτσι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα ψηλών στην αγορά, θα είναι σίγουρα και το δικό του. Και η ομάδα που τον θέλει περισσότερο παντός άλλης είναι η Βίρτους Μπολόνια.

ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, θέλει να κάνει την μετακίνηση αυτή άμεση, για να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και να προλάβει τον ανταγωνισμό, με ομάδες όπως τη Φενέρμπαχτσε αλλά και φυσικά τον Ολυμπιακό να έχουν συνδεθεί με την περίπτωσή του και να θεωρούνται πιθανοί προορισμοί.

Όπως λοιπόν αναφέρει η ιταλική "Il Corriere di Bologna" η προσφορά της ιταλικής ομάδας αφορά συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 έτη, με τις απολαβές του "Μίλου" να φτάνουν πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι "έπνιξε" τα ατού της Φενέρ ο Ολυμπιακός - "Δαγκάνες" στην άμυνα - Η φάση του Μπλακ που έκρινε το ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)