Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Mind games από Ιτούδη - "Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί"
Μπάσκετ
| 2023-05-03 06:15:00

Mind games από Ιτούδη - "Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί"

Sportdog Team
Mind games από Ιτούδη - "Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί"

Δηλώσεις ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τους Ερυθρόλευκους στην Πόλη έκανε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε με τον ίδιο να τονίζει ότι παρά το break της ομάδας του στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Δημήτρης Ιτούδης: Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε και πέρασε από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας, όμως ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να είναι το φαβορί για τη πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

"Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε", είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η UEFA έβαλε... μπουρλότο στο ελληνικό πρωτάθλημα - Καλύτερα να έβαζαν "λουκέτο" για έναν χρόνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags