Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Συνεχίζει να το... φωνάζει ο Ιτούδης - "Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά... - Ερχόμαστε αποφασίσμένοι"
Μπάσκετ
| 2023-05-08 21:18:00

Συνεχίζει να το... φωνάζει ο Ιτούδης - "Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά... - Ερχόμαστε αποφασίσμένοι"

Sportdog Team
Συνεχίζει να το... φωνάζει ο Ιτούδης - "Φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά... - Ερχόμαστε αποφασίσμένοι"

Ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague, πριν τον 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για αύριο, Τρίτη (9/5, 21:30), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δημήτρης Ιτούδης: Ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague, πριν τον 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για αύριο, Τρίτη (9/5, 21:30), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Κωνσταντινούπολης παραδέχτηκε τις δυσκολίες, καθώς οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους τους, αλλά έστειλε μήνυμα: «Είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι».  

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Παίζουμε το... απόλυτο Game 5. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Ως ομάδα αποδείξαμε κι εμείς από την πλευρά μας ότι έχουμε πλάνο, έχουμε και μια επιθυμία και θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους. Γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα εντός έδρας, θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε εμείς. Αλλά όπως προείπα, είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν περιμένει ούτε... τη φιέστα ο Αλαφούζος - Τον υπογράφει με μεγάλο συμβόλαιο στον ΠΑΟ - "Οκ" Γιοβάνοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags