Facebook Pixel Φακούντο Καμπάτσο: "Φωτογραφίζει" Παναθηναϊκό η Marca; - "Πρόταση 12 εκατομμυρίων στον Καμπάτσο"!
Μπάσκετ
| 2023-05-11 17:30:00

"Φωτογραφίζει" Παναθηναϊκό η Marca; - "Πρόταση 12 εκατομμυρίων στον Καμπάτσο"!

Sportdog Team
"Φωτογραφίζει" Παναθηναϊκό η Marca; - "Πρόταση 12 εκατομμυρίων στον Καμπάτσο"!

Η ισπανική εφημερίδα... ανάβει φωτιές για τους Πράσινους και υποστηρίζει πως κατατέθηκε μία μυθική πρόταση στον Αργεντίνο άσο, ωστόσο αυτός φέρεται να προτιμά τη Ρεάλ.

Παναθηναϊκός: Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι κοντά στην επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης παρά την τεράστια πρόταση ομάδας από τη Euroleague, που σύμφωνα με την εφημερίδα, φτάνει τα 12.000.000 ευρώ σε βάθος τριετίας!

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει το όνομα της ομάδας, ωστόσο δεν αποκλείεται να "φωτογραφίζει" τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι γνωστό πως θέλει να ντύσει στα πράσινα τον Αργεντίνο γκαρντ και του έκανε μία πολύ ελκυστική πρόταση.

«Οι επαφές της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Καμπάτσο είχαν ξεκινήσει πριν από την επική  σειρά με την Παρτιζάν. Μιας σειράς που δεν ικανοποίησε πολύ τον κόσμο της ομάδας με τον τρόπο που κύλησε. Η προοπτική του να επιστρέψει ο Καμπάτσο στη Ρεάλ είναι εξαιρετική για το σύλλογο που θέλει να κάνει τη δική του επιστροφή και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το brand name του», αναφέρεται στο δημοσίευμα  το οποίο, μεταξύ άλλων  συνεχίζει τονίζοντας: «Όμως ο Καμπάτσο έχει στα χέρια του πολύ καλύτερες προτάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως σύλλογος της Euroleague προσφέρει στον παίκτη 12.000.000 ευρώ καθαρά για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά η επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στη Ρεάλ. Μια προτεραιότητα που είχε από την ώρα που αποφάσισε να φύγει από το NBA και τους Νάγκετς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ και... βλέπει ΠΑΟ - Σκάει και μεγάλη επιστροφή μετά το F4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags