Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελαμένος ο Γιαννακόπουλος με Καμπάτσο
Μπάσκετ
| 2023-05-12 23:42:00

Τρελάθηκε ο Γιαννακόπουλος μετά τον Καμπάτσο - Φημολογία για Ταβάρες - Κοντά και σε δύο Έλληνες ο ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll

Το όνομα που αρέσει από το NBA και οι πρώτες μεταγραφές. Οι Πράσινοι δεν χάνουν καθόλου χρόνο, περιμένουν την απάντηση του Αργεντινού για τον οποίο έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση στην Ευρώπη και παράλληλα εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις από Ευρώπη και Αμερική.
 

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει γη και ύδωρ στον Φακούντο Καμπάτσο, αλλά το ενδεχόμενο απόκτησής του ισοδυναμεί με θαύμα. Οι «πράσινοι» δίνουν τρομερά χρήματα στον Αργεντίνο σούπερ σταρ, τα οποία, όμως, δεν φαίνονται ικανά να τον πείσουν να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι».

Είναι, πάντως, κάτι, που δεν αποθαρρύνει τους ανθρώπους της ΚΑΕ, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η ομάδα τους να πάει και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο.

Με την μεγάλη διαφορά να είναι ότι πλέον υπάρχει πολύ βαθύ πορτοφόλι, που μπορεί να οδηγήσει πολλούς αστέρες του αθλήματος την επόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ.

Πέρα από τον Καμπάτσο, έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, ενός παίκτη, που ήταν στο ΝΒΑ από το 2016 μέχρι πρότινος.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει όλα τα ενδεχόμενα, στο πλαίσιο της επιθυμίας του να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Μέχρι και σενάριο για τον Εντι Ταβάρες της Ρεάλ έχει αναπτυχθεί, ένα σενάριο, που δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Αντίθετα, είναι πιθανό να γίνει πραγματικότητα το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιωάννη Παπαπέτρου, που κάνει σταθερή χρονιά με την Παρτίζαν. Ο «Πάπι» στα 29 του είναι πλέον ακόμη πιο ώριμος μετά και το διάστημα, που έχει περάσει με τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για την αγωνιστική αξία του Παπαπέτρου δεν γίνεται συζήτηση, είναι γνωστή.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Παπαπέτρου και για να δυναμώσει τον ελληνικό του κορμό. Οι Ελληνες παίκτες πρώτης ποιότητας άλλωστε είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών και επομένως οι «αιώνιοι» (όχι μόνο ο Παναθηναϊκός δηλαδή) παραμονεύουν για την κάθε πολύ καλή περίπτωση, που μπορεί να υπάρξει.

Επίσης, στα υπόψη συνεχίζει να παραμένει ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που ακούγεται ότι δεν θα αργήσει να πάρει το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του. Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους για την επόμενη χρονιά τον Πάρις Λι, αλλά αν πάρει το διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ είναι πιθανό τα δεδομένα να αλλάξουν.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αταμάν τον ζήτησε, ο Γιαννακόπουλος τον… φέρνει από NBA - 37χρονος που θα κάνει πλάκα στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags