Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάθηκε ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για αντι-Βεζένκοφ - Ανακοινώθηκε αλλού! (vid)
Μπάσκετ
| 2023-05-18 17:38:00

Χάθηκε ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για αντι-Βεζένκοφ - Ανακοινώθηκε αλλού! (vid)

Sportdog Team

Ο φετινός MVP της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, είναι πιθανό το καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο βήμα για τους Σακραμέντο Κινγκς και το NBA. Γι' αυτό στον Ολυμπιακό είχαν καταστρώσει εδώ και καιρό ένα πλάνο, για το πως θα μπορούσε να αναπληρωθεί το κενό του στο "4".

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ετοιμάζεται για το Final-4 του Κάουνας και την κατάκτηση της Euroleague, όμως αμέσως μετά είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί (και) με την επόμενη ημέρα. Άλλωστε, ειδικά φέτος, πολλές ομάδες έχουν ξεκινήσει από τον... Μάρτιο τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Με κορυφαία παραδείγματα αυτά των Παναθηναϊκού και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο φετινός MVP της Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, είναι πιθανό το καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο βήμα για τους Σακραμέντο Κινγκς και το NBA. Γι' αυτό στο λιμάνι είχαν καταστρώσει εδώ και καιρό ένα πλάνο, για το πως θα μπορούσε να αναπληρωθεί το κενό του Ελληνοβούλγραρου πάουερ φόργουορντ. Το όνομα λοιπόν που είχαν θέσει στην κορυφής της Ερυθρόλευκης λίστας, ήταν εκείνο του Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι!

Από σήμερα ωστόσο, πλέον, ο Αμερικανός δεν "παίζει" για τους Πειραιώτες. Κι αυτό, γιατί η Μακάμπι ανακοίνωσε επίσημα την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Κόλσον ως το 2025, κρατώντας έτσι η ομάδα του Κάτας και το βασικό της "4άρι" μετά τους Λορέντζο Μπράουν και Ουέιντ Μπόλντγουιν στις θέσεις της περιφέρειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags